Η εταιρεία NK-RACING θέλοντας να δείξει ακόμη περισσότερο το κοινωνικό της πρόσωπο ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με τον ΑΣΔΑ, τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας.

Με τη συνεργασία αυτή και μέσω της κάρτας νέων δίνει τη δυνατότητα στους νέους, και όχι μόνο, που είναι κάτοχοι να έχουν έκπτωση 15% στην παροχή υπηρεσιών από το κατάστημα μας.

Η προσφορά απευθύνεται όχι μόνο στους κατόχους ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ της τοπικής κοινωνίας του Χαϊδαρίου, όπου εδρεύει η εταιρεία, αλλά και σε όλους τους δημότες της Δυτικής Αθήνας - μέλη του ΑΣΔΑ.

Η έκπτωση 15% αφορά σε υπηρεσίες ευθυγράμμισης αυτοκινήτου, ζυγοστάθμισης τροχών και αλλαγής αμορτισέρ.

Παράλληλα μπορείτε πάντα να ωφεληθείτε από τις προσφορές μας σε ελαστικά AUTO - MOTO των γνωστότερων κατασκευαστών παγκοσμίως, που ισχύουν κάθε μήνα και όλο το χρόνο.

Το μεγάλο «ατού» όμως της NK-RACING είναι οι άνθρωποί της. Έμπειροι και πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν, να σας δώσουν συμβουλές για την καλύτερη επιλογή ελαστικών για τα οχήματα σας αλλά και ζαντών και αμορτισέρ που θα αναδείξουν την ομορφιά και τις επιδόσεις τους.

Θα σας δώσουν επίσης την εγκυρότερη πληροφόρηση για τη μετατροπή του αυτοκίνητου σε κίνηση με υγραέριο για οικονομία που «κόβει την ανάσα», μικρότερο κόστος καυσίμου, λιγότερα καυσαέρια και πιο οικολογικό αποτύπωμα.

Λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες αυτές καθώς και προσφορές για ελαστικά θα βρείτε στο www.nk-racing.gr και στο 210-5325888.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψωνίστε από τα καταστήματα της περιοχής σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που προσφέρει η τοπική αγορά και στηρίξτε τη γειτονιά σας.